Disclaimer

Hierbij deel ik graag alle informatie omtrent mijn website.


Auteursrechten

Op ALLE beelden die ik maak staan auteursrechten, dat betekend dat ze niet zomaar, zonder toestemming, over mogen worden genomen en gebruikt kunnen/mogen worden door derden. Gebeurt dit wel ben ik vaak vrij laconiek en sta ik het toe mits er op zijn minst naam/bronvermelding bij staat. Maar als ook dit niet gebeurt ben ik genoodzaakt een factuur te sturen welke kan oplopen tot 250 euro per misbruik. Ziet u mijn beelden ergens staan zonder mijn naam, neem dan alstublieft contact met mij op zodat ik stappen kan ondernemen!


Beelden kopen / mij inhuren

Iedereen kan mij letterlijk overal voor inhuren als fotograaf/videograaf. Niks is te gek. Zolang ik de beelden maar kan/mag publiceren en er een vergoeding tegen staat doe ik het graag gezien dit mijn passie is. Alle foto’s die u vind op mijn website’s/social media etc kunt u kopen voor 25 euro per item en 50 euro per print. U krijgt de beelden dan bewerkt, in Lightroom, naar u toegestuurd via Wetransfer en/of Smartphoto. De beelden blijven ten alle tijden mijn eigendom, doorverkoop is niet toegestaan! Maar u kan/mag er verder mee doen wat u wilt, zolang maar bekend blijft dat ik de maker ben van het geselecteerde beeld. Voor video’s betaald u ook 50 euro, deze vind u sowieso op Youtube, embedden met naam/bronvermelding is toegestaan. Maar als u ze ook onbewerkt of juist bewerkt wilt hebben dan kunt u ze via wetransfer ontvangen tegen dit bedrag. U kunt ons inhuren voor 75 euro per uur! (Dit is dan inclusief bewerkte foto/video!)

Samengevat:

  • € 25 per foto vindbaar op  mijn website’s/social media etc.
  • € 50 per video vindbaar op mijn website’s/social media etc.
  • € 50 per print (maakt niks uit of het hier om albums/kalenders etc gaat)
  • € 75 per uur/opdracht! (dit is dan inclusief al het beeld bewerkt)

Interesse, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op!

PS: Uitgezonderd hierop zijn hulpverleners/nabestaanden/slachtoffers en 112 site’s, deze kunnen onze beelden gratis krijgen en worden standaard gemaild zodra ze in onze maillijst staan!


Rechten

Alle beelden die wij maken zijn gemaakt volgens Nederlandse wetten. Dus op de openbare weg en/of na toestemming van de eigenaar op privé terrein. Privacy doen wij niet aan, dus blurren doen wij niet, gezien dit niet verplicht is. Wij leggen geen slachtoffers vast en zullen altijd ons best doen rekening te houden met de wensen van mensen rondom wel/niet op de foto staan. Wij rijden mogelijk overal ietwat te hard, maar nooit door rood en/of betalen netjes de parkeerkosten waar dit nodig is. Al kan ons parkeergedrag soms wat beter, we doen ons best zo min mogelijk hinder te genereren met onze aanwezigheid. Indien er bedreigingen etc komen zullen wij dit melden bij Persveilig en/of de politie.


 

Scroll naar boven