Oud & Nieuw 2020-2021

Hierbij mijn beeldverslag van de jaarwisseling 2020-2021 in Gouda en omgeving.

Vanwege de corona pandemie zal dit jaar anders worden dan alle andere jaren, geen demo’s/shows, geen verkoopdagen, geen cat F2 of zwaarder, we moesten het doen met wat er wel was. Oliebollen en andere lekkernijen, F1 vuurwerk en hetgeen wat anderen nog in huis hadden liggen of hebben gehaald in het buitenland. Het zou ons eerste jaar zijn sinds 10 jaar, als niet meer is, dat we geen collectie-foto’s hadden, dat er niet meer maar minder shows/demo’s werden bezocht, dat cabaret het enige nog wel gaanbare alternatief met oudjaarsavond zou zijn en/of natuurlijk onze andere passie: 112 fotografie (<- Klik hierop voor dat)!

Een bijzonder jaar waar dit jaar Oud & nieuw anders was, maar niet heel veel minder dan/als de angst dat het zou zijn. Overdag was het leuk/gezellig met wat vrienden in Zoetermeer alwaar we samen F1 gestookt hebben. In de avond was het rustig, maar vervelen deden we niet. In de nacht ging het alsnog los. En dus, kan ik met een niet al te teleurgesteld hard terugkijken na deze jaarwisseling. Echter, nog zo’n jaar, zonder zelf vuurwerk (F2) af te mogen steken, ik weet niet of ik dat ga trekken. Dus net als afgelopen jaar ga ik weer proberen er alles aan te doen een permanent vuurwerkverbod te voorkomen.

Tot die tijd, kunnen jullie naar mijn foto’s/video kijken, ENJOY:


Video:


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Zie meer op Google Foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.