Boerenprotesten in Den Haag en Leidschendam op 17 november 2020

Hieronder vind u mijn beeldverslag van de Boerenprotesten in Den Haag (rondom Malieveld) en Leidschendam (rondom CBL) op 17 november 2020!

Op deze dag, dinsdag 17 november 2020, stonden er weer massale demonstraties op de planning van Farmers Defence Force.

Zij waren weer van plan, ondertussen voor de 4e keer, om uit heel het land naar Den Haag te gaan, om aldaar de demonstreren tegen diverse wetswijzigingen (zoals het stikstofbeleid en de omgevingswet).

Een grote hoeveelheid tractors en trucks kwamen uit het noorden/zuiden/oosten/westen van het land naar Den Haag in duizendtallen naar eerst het Malieveld en vervolgens naar het onderkomen van de koning bij Huis ten Bosch te gaan.

Aan het Malieveld vonden diverse speeches plaats waarin men hoopte duidelijk te maken wat het effect is van de maatregelen die al dan niet al hebben plaatsgevonden is geweest. Waarna vervolgens langs het onderkomen van de koning werd gereden om aldaar de hoop te hebben de koning te overtuigen de nieuwe wetten niet te ondertekenen. Om af te sluiten met een rit naar CBL in Leidschendam om daar over eerlijkere prijzen voor de producten die zij bieden te discussieren.

Het was een drukke dag waarbij corona-regels niet volledig werden gehandhaafd, maar waar wel het vreedzaam en rustig verliep. Er waren veel hulpdiensten op de been, maar zover bekend hoefde deze niet daadwerkelijk op te treden. Al blokkeerden zij wel diverse toegangen om de veiligheid in de stad te waarborgen.

Hieronder vind u mijn beelden van dit protest, ENJOY!


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Video’s:


Media:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.