Anita Witzier bij de Gouda Cheese Awards 2020 bij de Gouda Cheese Experience

Hierbij mijn beeldverslag van het bezoek van presentatrice Anita Witzier bij de Gouda Cheese Experience / Gouda Cheese Awards 2020!

Vandaag vinden in Gouda de jaarlijkse “Gouda Cheese Awards” plaats, een evenement waarbij de de lekkerste/technisch beste kaas door een team van proevers (officiĆ«le juryleden tot de gewone man die zich heeft aangemeld om deel te nemen in het testpaneel) word beoordeeld word gekozen als de beste kaas in 2 categorieĆ«n (Gouda 48+ oud en Geitenkaas 50+ belegen).

Vanwege deze bijzondere aangelegenheid in de nieuwe horeca gelegenheid genaamd de “Gouda Cheese Experience”, had Gouda deze dag een bekende gast als bezoek, Anita Witzier. Tevens was er het Goudse kaasicoon uit het buitenland Frau Antje aanwezig. Te samen hebben ze gasten en deelnemers te word gestaan alvorens in de middag tegen 4 uur de officiele prijsuitreiking zou plaatsvinden.

Wij zijn hier kort even langs geweest en hebben het volgende beeld gemaakt.

TIP! Kijk vrijdagmiddag 4 september 2020 om 16.00 naar de Live-verslag van het evenement op de Facebook-livestream van VVV Gouda! OF op de website van de Gouda Cheese Awards!


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.