Bezoek aan BurgersZoo te Arnhem

Hieronder mijn beeldverslag van mijn bezoek aan Burgers Zoo te Arnhem op 30 juli 2020!

Ter ere van het 10 jarig samen zijn van 2 vrienden (Jennifer/Jeff) besloten we van deze dag een leuke/bijzondere dag te maken. Samen met me zusje, de kids van het koppel en de ouders van Jeff. Gingen we op pad naar Burgers Zoo.

Een leuke dag, al best warm, was het gevolg. Zo rond half 2 kwamen we aan en tegen half 7 gingen we weer naar huis. We hebben t hele park doorgelopen, al hebben we diverse delen alsnog gemist, deels ook omdat dieren t ook veel te warm vonden en dus niet zichtbaar waren.

Het was druk, de 1.5 meter regel aanhouden was onmogelijk, maar het was zeker gezellig en de moeite/tijd/energie/kosten meer dan waard. Natuurlijk was ik mee om foto’s te maken. Hierbij deel ik ze graag met u.


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.