Bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingsduinen te Vogelzang

Hieronder mijn beeldverslag van mijn bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingsduinen op 2 juli 2020!

Enkele jaren geleden was ik ook al eens geweest, naar dit prachtige natuurgebied aan de rand van de grote steden in het midden/noorden van het land. Echter had ik toen helaas geen geluk, qua het spotten van een vosje of ander uniek dier. Zeker toen ook diverse mensen op social media foto’s deelden van deze schattige beesten, moest ik mezelf een keer er toe zetten om de Amsterdamse Waterleidingsduinen te bezoeken. En op 2 juli 2020 was het eindelijk zover.

Na het bestellen van een jaarkaart en bijna een uur rijden kwam ik eindelijk aan bij de ingang van de AWD in Vogelzang. Alwaar ik nog eens 3 kilometer moest lopen naar een locatie waar mogelijk vosjes zouden zitten. Het was het waard, al vond mijn lichaam het echt niet leuk, want de foto’s die ik wou hebben, kreeg ik ook. En dus kan ik terugkijken naar een succesvolle trip waar ik met plezier heen ben geweest.

Hieronder vind u een lijst van 24 foto’s, minder lukte namelijk echt niet, die in mijn ogen het beste gelukt zijn. Natuurlijk zover ik dit kon bewerkt. Graag wens ik u veel plezier met kijken en wie weet tot snel weer ziens!


Video:


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.