Drive-in bruidsbeurs te Bergambacht

Vanavond heeft er een drive-in bruidsbeurs plaatsgevonden aan de Hoofdstraat in Bergambacht. Wij zijn erbij geweest en hebben onderstaande beelden gemaakt, ENJOY!

Voor het eerst in Nederland, deels door de corona crisis, is er vanavond een bruidsbeurs iets anders gelopen dan normaliter. In plaats van stands waar mensen langs konden lopen. Waren er nu diverse winkels met stands waar mensen met de auto (Meer dan 100 auto’s) doorheen konden rijden.

Deze mensen, die zich vooraf hadden opgegeven voor een kleine bijdrage. Konden aan het begin van de Hoofdstraat opstellen met hun eigen auto, zo rond half 8, waarna ze de hele straat mochten afrijden. Onderweg kregen ze folders en/of andere reclamemateriaal, werden ze voorzien van een hapje/drankje en nog veel meer. Een leuk lokaal initiatief in deze zware tijden dat een bruiloft niet meer zo vanzelfsprekend is als vroeger.

Met als hoogtepunt een aanzoek met een bosje bloemen en natuurlijk een ring waar JA op gezegd. Een bijzonder mooi moment om deze dag mee af te sluiten. Een succesvolle dag die zelfs met het beetje regen, toch redelijk wat mensen trok, gelukkig allemaal zover dit mogelijk was volgens de corona-regels.


Video’s:

Rondje

Aanzoek


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.