Boerenprotest 18-12-2019

Hieronder ziet u mijn beelden van het boerenprotest op de markt van Gouda op 18 december 2019!

Het was kwart over 9 in de ochtend, ik werd wakker van de pieper, toen ik ineens een app binnen kreeg, van me zusje, dat ik echt naar de binnenstad moest gaan.
Ik keek gelijk op de webcam aldaar ik de hele Markt van Gouda vol zag staan met tractoren. 100den, de hele markt vol, inclusief de kerstboom en ijsbaan.
Direct maakte ik me gereed om foto’s en video’s te maken, welke u dus hieronder kunt zien!

Het was onderdeel van de zoveelste boeren-protesten/demonstraties die sinds oktober 2019 gaande zijn in protest tegen het stikstof-beleid van de overheid.
Boeren uit de Krimpenerwaard kwamen na de Goudse binnenstad zonder dit voor aan te kondigen, wat nogal voor tumult zorgde, maar geen problemen opleverde.
Hulpdiensten stonden paraat, politie/handhaving begeleidde alles zodat het geordend verliep en alle kids konden gewoon nog schaatsen rondom het stadshuis.

Rond 11 uur vertrokken de boeren weer gezamenlijk over de Westhaven richting hun volgende protest-locatie. Een ware chaos op de weg was weer het gevolg.
Een overeenkomst is al in de onderhandeling, echter zou het nog enige tijd duren voor deze definitief was, protesten tegen de distributiecentra werden wel voorkomen.


Video:


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.