Kerstmis 2017

Hieronder mijn foto’s die ik heb gemaakt van de kerstsfeer in 2017.

Het was het eerste jaar met Kerstmis dat we het zonder onze ouders (Ma overleden op 23 oktober 2017, Pa op 20 februari 2015), het was zwaar/anders, maar aan de andere kant ook weer een hele mooie Kerst dankzij familie en vrienden die ons bij hen thuis lieten genieten van een heerlijk kerstdiner en een hele leuke avond waar er even niet werd gedacht aan het verlies. Deze dagen, voor en na ook, heb ik zoals men van me gewend is, weer velen foto’s gemaakt. De foto’s waarop vrienden/familie stonden mocht ik echter niet delen, dus hierbij de foto’s waarop ze niet staan. ENJOY!


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.