Intocht van Sinterklaas in Gouda 2019

Hieronder vind u mijn beeldverslag van de intocht van Sinterklaas in Gouda op 16 november 2019!

Vannochtend was het weer zover, Sinterklaas kwam aan in Gouda. Rond kwart over 10 kwamen de Sint en zijn Pieten weer aan bij de Regentesseplantsoen, waarna de via de Kleiweg doorliepen om uiteindelijk naar de Markt te gaan alwaar ze bij het stadhuis werden verwelkomt door duizenden kinderen en de nieuwe burgemeester van Gouda.

Een mooie (weer) dag voor jong en oud met veel spel en plezier, muziek en snoepgoed en zoveel meer. De binnenstad van Gouda stond weer volledig in het teken van Sinterklaas en Zwarte Piet. Net als elk jaar. Wij zijn hier bij geweest en hebben de volgende beelden gemaakt, ENJOY!


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.