Oud & Nieuw 2014-2015

Hieronder mijn beelden van de jaarwisseling 2014-2015!

Voor mij was dit mijn mooiste, of zeker in top 3 zijnde, oud & nieuw ooit. Het was een jaar waarbij ik zoveel besteedde dat zelfs ik dacht “oke dit is een beetje te overdreven”. Het was een jaar waarbij ik voor het eerst een echte show bouwde van 3 kwartier (met dank aan mijn vader) waarbij de hele buurt kwam kijken en zelfs een staande ovatie gaf. Het was een jaar waar alles, ok√© bijna alles, perfect liep. Genoten van het plezier en natuurlijk heb ik er beelden van gemaakt, zie hieronder!


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.