Oud & Nieuw 2015-2016

Hieronder mijn beelden van de jaarwisseling van 2015-2016!

Het was het eerste jaar dat ik zonder mijn vader vuurwerk ging afsteken. Dit jaar trok ik langs vele winkels, bij bijna allen had ik wat gekocht al ging het mij vooral om de folders. Natuurlijk heb ik daar beelden van gemaakt. Helaas echter, ben ik meeste van de foto’s kwijtgeraakt door een crash van een externe harde schijf, dus nu heb ik eigenlijk alleen nog maar het beeld wat ik hier toon, zo jammer. Maar, het was een leuke jaarwisseling en daar gaat het om :).


Video:

1.

2.

3.


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.